Skip to main content
  • 22.12.2011.

Božićni darovi od Homeboya

House producent koji se drži klasičnog pristupa pri razvijanju forme spomenutog žanra. Izdavao za domaće etikete Burek i Home Made, ali i Speak Recordings iz New Yorka, a uskoro se očekuje i izdanje za britanski Hypercolour, točnije u siječnju iduće godine.

Piše: 

Naslovna foto

Homeboy

Home 'N' Tek – 3rd Head – FREE DOWNLOAD by __homeboy_from_zagreb__

Gotov mu je spot koji je ispao kako kaže genijalno zahvaljujući Anshie, Ivanu Slipčeviću, Vladi Gojunu i svima ostalima koji su sudjelovali. "Uz to najavljujem da HOUSE IS OK postaje label u 2012. sa super svježim vinil izdanjima mene, Doublette i frankfurtskog Disco Dona kojeg će te tek otkriti". Sve tri pjesme koje donosimo u ovom članku daruje Vam na besplatni download povodom Božićnih blagdana.
HomeBoy – Good Times FREE DOWNLOAD by __homeboy_from_zagreb__

Homeboy je svoj glazbeni razvoj započeo svirajući bubnjeve u bendovima te kao član glazbenih projekata. Studirajući na SAE u Frankfurtu imao je priliku čuti samo najbolje izvođače elektronske glazbe, pa je njemačka house scena iznimno je utjecala na njegov glazbeni razvoj. Po završetku studija dolazi u Zagreb u kojemu radi kao tonski majstor i glazbeni producent, a 2010. nominiran je i za najvažniju hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Homeboy uvijek svira live. Za nastupe koristi laptop priključen na različite syntheve, ritam mašine i efekte.

HomeBoy – Trombone Lullaby FREE DOWNLOAD by __homeboy_from_zagreb__

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju