Skip to main content
  • alt

Britanski starosjedilac Housea ovo ljeto u Hrvatskoj

Uklizavajući u treće desetljeće karijere Luke Solomon ostaje i dalje jedan od najintrigantnijih figura britanske house scene.

 
Luke Solomon 2015. je započeo s praskom stvarajući svoj prvi ikada Essential MIx za BBC Radio 1. U vene elektronike iznova je ubrizgan i Classic Records, reanimirana verzija zajedničke etikete s Derrickom Carterom.

alt

 
No kako bi let preko tri desetljeća karijere bio trenutno prevelik pothvat orijenitrati ćemo se na godinu u čiji pješčani sat upravo buljimo. Za svoju veliku SAD turneju put ga je, između ostalih, odveo i na show u Robot Heart u Nevadi, zatim u San Diego, Chicago i San Francisco, a bliže kućnom pragu pozvan je da zavrti na legendarnoj Bedrock klupskoj večeri Johna Digweeda koja se napokon vratila u Heaven.
 
Rasplesana house ekipa će ga imati prilike uloviti i na Glastonburyju, Isle of White Festivalu, Secret Gardenu a do kraja godine još ga očekujemo na terasi Spacea, u Amnesiji i Sankeysu ali i s nemalim ponosnim cerom najavljujemo kako će začiniti noći i na našem vlastitom velikom Električnom slonu. Electric Elephant festival održat će se od 9. do 13. srpnja kao još jedan iz grozda festivala koji prekrasni kutak Jadrana u Tisnom čine mokrim snom svjetskih festivalskih odredišta.

alt
 
Luke je nedavno izbacio i novo izdanje svoje Unfinished Business kompilacije, a na štednjaku sjajnosti se kuha i nadolazeća kompilacija koja će izletjeti s Cutting Heads labela Martnez Brothersa. Legendarni Strictly Rhythm također u lipnju očekuje novo izdanje, dok na Viva Imprintu Steva Lawlera možete uloviti trenutno aktualni remix a uskoro i nadolazeću suradnju sa DJ T-om s Get Physical labela.
 
Dok se iz surle električnog slona ne prolomi urlik vodenom površinom Tisnog ostavljamo vas s malo sočnog housea da petak ujutro započne kako valja!
{youtube}D-SqKvb61iQ{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop