Skip to main content
  • alt
  • 21.05.2015.

Le Chocolat Noir aka Honored Matres novosti

Kako 2015. odmiče događaju se lijepe stvari i liju dobre vijesti odasvuda.

 
Tako i Chocolate Noir aka Honored Matress s ponosom objavljuje svoje ovogodišnje pridruživanje odličnom Frigio Recordsu.
 
Rođen u Sisku, svoju vještinu brusio je u zagrebačkim undergorund klubovima u 90-ima i sam počinje vrtjeti početkom tisućljeća kada je scena gorjela. Izgubljene noći u dimu ispod stroba rezultirale su i prvom produkcijom 2005.
{youtube}D8IVoHAEvMY{/youtube}
 
Ono što stvara voli nazivati hladnom/noir elektronikom, ali u duhu oksimorona nekonzistentne konzistentnosti u setove je upleo svašta, od najdublje tame do veselog kiča, od opskurne sirove buke preko hitova koje ne možete izbaciti iz uha.
 
Live performansi pod ova dva pseudonima mogu postojati kao odvojeni entiteti ili hibridna mješavina koncerno klubskog predstavljanja oba pola. Trake i remixevi pronašli su svoje mjesto pod zaštitom labela kao što su Kraftjerkz, Attractive!, Bordello A Parigi, Soundtravels, Romance Moderne, Creme Organization, Basic Unit Productions, Adriatiko, Home Made Electronica, NAUK i Wave Records.
 
Pred kraj lipnja najavljen je i izlazak novog Florence Foster Fan Club EP-ja “Songs From The Lab” koji će izdati nizozemski Gooiland Elektro u limitiranoj seriji od 150 vinilki. Prewiev, info i pred narudžbu možete checkirati klikom ovdje.
 
Također Honored Matress traka “Tiramisu In Rome”, izdana na kompilaciji broj II “Crack Babies Stole My Creme Shirt – 15 Years C.O.” Creme Organizationa, dolazi poput malog glazbenog poklona omotanog u sjajnost i dostupna je za potpuno free skidanje ovdje.

alt

 
Posljednjih pet godina zvučni valovi su ujedno bogatiji i za Disco Panonia radio emisiju na Intergalactic FM-u. Iako se trenutno nalazi u maloj stanci i niši za regrupiranje snaga, drago nam je obavijestit ekpu da se emisija vraća u 2015. Ako ste željni malo sočnog kvalitetnog stručno probranog beata skoknite ovdje za snimke prethdnih 170 emisija. Disco Panonia posebnu pažnju posvećuje mladima koji se tek probijaju i ohrabruju vas da im pošaljete svoje demo snimke pa tko zna možda jedan od ovih dana upravo vaša završi u eteru. Do povratka se možete zadovoljiti i jednosatnim miksom za praški Endless Illusions radio show na IFM-u ili pak virnuti na friški video.
{youtube}nr2_vO2oeWE{/youtube}
 
Do novih vijesti za drugu polovicu godine iz tabora Jasmina Yasa ostajte nam pozdravljeni!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2