Skip to main content
  • alt
  • 20.04.2015.

Brodovi, acid i beat u diskoteci Valinor

Ako već ploviš plovi kako spada jer je život prekratak da radiš to ikako drugačije.

 
A kako se radi to što se radi, kada se radi kako spada, zna ekipa Slavonskog Broda koja će 24. travnja u diskoteci Valinor, suvereno ugniježđenoj u srca i plesne porive Brođana, pokloniti još jednu goa trance pustolovinu.
 
S prostranog elektroničkog oceana Brođani, Brođanke i svi oni koji Brođana ili Brođanku vole, ili im se jednostavno pleše dok ih bedra ne izdaju, pozvani su na plovidbu goa strujom od 22 sata. Pusti nek te nosi Boat on Acid. Sva najbolja putovanja nemaju konačno odredište jer je put do cilja važniji od samog prolaska kroz finish.

alt

 
Iza pulta puca prste domaća ekipa, ali i oni koji su morali skoknuti preko granice. Već se pripremaju Omnivox live, Oxi Live, Technopifany, Alen Dražić, Triffid i Nova Fractal dok će za vizualne strasti biti zaduženi A-Nalog i Techno Doza, a kao potporni stup partyju se priključje i SB EML s misijom promocije i reanimacije elektroničke scene Sl. Broda i okolice.
 
Stoga u petak iščupaj svoje plesne cipelice, zategni žnirance dobro, ubaci 20 HR novaca, stavi realni svijet na pauzu i ukrcaj se na brod. Ne trebaš nositi svoj acid, već je tamo. Na tebi je samo da ploviš i uživaš.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2