Skip to main content
  • alt
  • 20.04.2015.

Exit Trip i KS te vode na Exit i Sea Dance! – autobusni prijevoz

Već 15. godinu za redom čitava regija pleše na najdugovječnijem balkanskom festivalu glazbe i ljubavi, Exitu, uz njegovu sestricu Sea Dance.

 
Nakon skromnih početaka lokalna festivalska bomba je ekplodirala, odjeknula globusom i sada privlači nepopravljive plesače i robove ritma iz svih najzakučastjih kutaka svijeta.

alt

 
Exit će od 9. – 12. srpnja rasplesati svoje patrone s imenima kao što su Adam Beyer B2B Joseph Capriati, Catz 'n Dogz, Chris Liebing, Dixon, Faithless, Francesca Lombardo, Hardwell, Killthebuzz, Klang Karusell, Kolsch, Martin Garrix, Marc Kinchen, Nicole Moudaber, Octave One, Oliver Heldens, Simian Mobile Disco b2b Roman Flugel, Tale of us, Waff, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lea Dobričić…

Na Sea Dance festivalu će pak od 15. do 18. srpnja oderati The Prodigy na koncertu otvaranja, zatim Rudimental DJ set, Sigma, Wilkinson, Bondax, Gramatik, Odesza, Pillowtalk Live, Dubioza Kolektiv, Soul Clap, Nick Monaco, Star Slinger, TCTS..

 
Kako bi logistički dio priče prošao što glađe Exit Trip se, uz Klubsku Scenu kao partnera putovanja, pobrinuo organizirati prijevoz i pokupiti partijanere uokolo i sigurno ih iskrcati na odredište i onda nakon dana i dana glazbenih lutanja ih sigurno vratiti kući iscrpljene i srca tri broja većih s zvijezdama u očima.

alt

EXIT FESTIVAL
Opcije putovanja i smještaja:

1. POVRATNI AUTOBUSNI ARANŽMAN
Zagreb – Novi Sad – Zagreb = 60 €
Rijeka – Novi Sad – Rijeka = 99 €

Ruta Zagreb-Novi Sad-Zagreb kretat će iz Zagreba u prije podnevnim satima 9. srpnja dok će putnike iskrcati u Novom Sadu poslije podne. Povratak će biti organiziran 13. srpnja poslije podne s stizanjem u Zagreb u večernjim satima. Za one stacionirane u Rijeci plan je u potpunosti jednak.

Točno vrijeme polaska biti će poznato dvadesetak dana prije putovanja.

2. FESTIVALSKA ULAZNICA + KAMP = 73 €
Kamp: uključuje samo pass za kampište, bez šatora


alt
 
EXIT AVANTURA (Exit + Sea Dance)
Opcije putovanja i smještaja:

1. POVRATNI AUTOBUSNI ARANŽMAN
Zagreb – Novi Sad – Budva – Zagreb = 115 €
Rijeka – Novi Sad – Budva – Rijeka = 150 €

FESTIVALSKE ULAZNICE + KAMP = 99 €
Kamp: uključuje samo pass za kampište, bez šatora

Ruta Zagreb-Novi Sad-Budva-Zagreb kretat će iz Zagreba u prije podnevnim satima 9. srpnja dok će putnike iskrcati u Novom Sadu poslije podne. Povratak će biti organiziran 19. srpnja iz Budve poslije podne s stizanjem u Zagreb u jutarnjim satima 20.07. Za one stacionirane u Rijeci plan je u potpunosti jednak.

Točno vrijeme polaska biti će poznato dvadesetak dana prije putovanja.
{youtube}jYNZpZEABno{/youtube}

 
Svakako postoji i mogućnost da se putnici pokupe i u nekim drugim većim hrvatskim gradovima poput Splita. U ovom slučaju cijena će biti niža i na upit.

PRIJAVE, UPITI I REZERVACIJE
Zainteresirani podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB)  mogu poslati na  travel@klubskascena.hr. Putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje (namiganac).

 
Pa eto ga raspelsani putniče, neka avantura počne!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2