Skip to main content
  • 14.02.2024.

BSH slavi Dan žena uz ples s Deom Tosh, Elenom Mikac i Kali u Zonar Hotelu

Nakon Rijeke, BSH svoju novu sezonu nastavlja u Zagrebu s posebnim događajem.

Piše: 

U petak 8. ožujka, BSH events priprema specijalni ples povodom Dana žena u Zonar Hotelu uz Deu Tosh, Elenu Mikac i Kali.

Dea Tosh je svjetska putnica, živjela je u Reykjaviku i na Ibizi, a sada s bazom u Beogradu. Svoju karijeru je započela na dalekom Islandu, a svoju strast i energiju prema glazbi je usmjerila prema tech/house zvuku i ritmu.

Elena Mikac je nositeljica Ambasadorove nagrade “NXT” te neizostavno ime Dobrog Housea. U svom životopisu se može pohvaliti s nastupima za gotovo sve veće hrvatske techno i house brendove, kao i s nastupima na Ultra Europe Resistance Closing partyju te na Sonusu.

Kali se u posljednjih nekoliko godina afirmirala u jednu od vodećih hrvatskih DJ-ica nove generacije. Iza sebe ima nastupe u brojnim zagrebačkim klubovima, a redovna je gošća BSH-ovih, Future Scopeovih i od nedavno Violet događaja. Ljetos je imala prilike svoj talent prezentirati i u ostatku Hrvatske s nastupima na festivalima poput Sea Stara, Sonica i Sonusa.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2