Skip to main content
  • 13.02.2012.

Burial – potpuno drugačiji dubstep

Samo par sati nakon što je objavljen novi singl Buriala već je uklonjen s You Tube kanala i SoundClouda.

Piše: 

Naslovna foto

Burial

Još od prosinca fanovi dubstepa očekuju novi EP Kindred engleskog producenta Buriala koji je napokon objavljen ovog vikenda za label Hyperdub i sadrži tri već objavljene pjesme “NYC”, “Street Halo”, i ”Stolen Dog”, te tri nove “Loner”, “Ashtray Wasp”, i naslovnu “Kindred”.
{youtube}BJBx_sR9Arc{/youtube}

"Loner“ nažalost od jučer nije više dostupna na najpopularnijim glazbenim internet kanalima, ali zato postoje alternativni linkovi i možete ju poslušati ovdje.

„Loner“ je prva stvar s B strane ovog izdanja koja savršeno predstavlja formu dubstepa dok Burial još jednom spaja ambijentalne zvukove, hipnotizira dub zvukom i semplira vokale kako bi stvorio nešto posebno i različito od svega ostalog što se još usuđuje nazvati dubstepom. Sve stvari na ovom izdanju neuobičajeno za Buriala traju između 7 i 11 minuta, no sve imaju zajedničku uzbudljivu melodiju.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2