Skip to main content
  • Skrillex Grammy
  • 13.02.2012.

Skrillex poharao Grammy Awards 2012

Prošla godina je definitivno prošla u znaku ”emo” Skrillexa.

Naslovna foto

Skrillex Grammy

Osim što je zarazio pola Amerike svojim zvukom, Sonny Moore je sinoć pokupio tri Grammyja. Nominiran u pet kategorija, Skrillex je pobjedio u ”Best Dance/Electronica Album”, ”Best Dance Recording” i ”Best Remix Recording, Non-Classical”. U nastavku pogledajte pobjedničke govore Skrillexa, koji je živio ilegalno prije godinu ipo u skladištu dok je radio remix za koji je i osvojio Grammy.

{youtube}mlOggQYsN4E{/youtube}

Ovogodišnju dodjelu nagrada zasjenila je tužna smrt Whitney Houston koja je preminula u hotelskoj sobi dan prije dodjele u 48 godini. Tako je voditelj Cool J započeo ceremoniju molitvom, a Jennifer Hudson je otpjevala jednu njezinu pjesmu.

Adele je definitivno obilježila pop glazbu 2011. godine, te je osvojila Grammyje u svih šest kategorija u kojima je bila nominirana, uključujući album i pjesmu godine.

Ostale dobitnike u 78 kategorija možete pogledati ovdje.

{youtube}YOhSf_yvcq4{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2