Skip to main content
  • alt

Burn Residency avantura zove još jednom

E sad! Čujte i počujte! Trubice sviraju, proglasi se razmataju! Počelo je iznova! Četvrtu godinu za redom burn Residency nudi priliku života onima koji za glazbu žive.

 
Snovi su ponekad jako jako daleko. Toliko daleko da se bojiš uopće nadati se jer će time pad s oblaka biti samo još tvrđi. No nada pušta korijenje duboko, a ovi telematski snovi odjednom su mnogo bliže.
 
Za svakoga od vas tko misli da ima ono što je potrebno, za svakoga tko se s glazbom budi i liježe, tko je jede za doručak i konzumira u svakom dostupnom obliku, ovdje je nova runda prijava za burn Residency. Dakle platforma koju trebaš je tu, tvoje je samo zgrabiti priliku i dati sve od sebe. Uz hvatanje sna osjetit ćeš izazov života. Neće biti lako, ali biti će vrijedno, a ni ljetna rezidencija na Ibizi i ugovor na 100 000 eura nije na odmet, ha?

alt

 
Pravila? Dakle od tebe plamteća ekipa treba mix u trajanju od 15-20 minuta. S mixom pod rukom i samopouzdanjem lava prijavi ga na https://apps.facebook.com/burnresidency/, nakon toga se potrudi da budeš u 20% DJ-eva s najviše glasova u svojoj zamlji. Stoga naoštri medijske kanđe, otvori sve socijalne ventile, zatraži sve one koje voliš i koji vole tebe za pomoć. Dovraga, pitaj strance za pomoć! Svatko od nas voli gledati ostvarenja snova jer nam to daje nadu u naše.

 
Tada će, kada se mašinerija zahukta, centralni burn Residency žiri izabrati 5 najboljih iz svake države. Od kvinteta samo jedan putuje na ibiški bootcamp na kojem tek počinje prava borba. Vjeruj u sebe i svoje sposobnosti ili u onoga kome ćeš ovu informaciju proslijediti. Svijet treba puno lijepih stvari a glazba je jedna od najljepših, posebno kada dolazi od mladosti prepune potencijala. Do službenog početka borbe bacite oko na to što se događalo u finalu prošle godine. Sretno svima koji se odluče na ovaj korak! Scena će vas pratiti svaki korak puta.
{youtube}6mwF55S86zs{/youtube}




disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop