Skip to main content
  • 10.05.2023.

Busted Sessions i Underground d.o.o. se vraćaju u Crkvu za novu turu plesa

Svibanj u popularnom riječkom klubu se zakuhtava uz povratak dva tražena klupska programa

Piše: 

 

U petak 12. svibnja, u riječku Crkvu se vraća Busted Sessions koji na svom trećem izdanju okuplja trio – CASHEW, DEKKA i MOKKA.

Mladi DJ-evi na plesni podij donose žešći program nego prošlog puta i najavljuju putovanje tijekom večeri kroz tech,bass, electro iprogressive house, uz pokoje iznenađenje s hard techno trakama.

CASHEW je mladi i nadolazeći DJ i producent iz Rijeke koji je sa svojim jedinstvenim i energičnim house trakama dospio do Tchamijevog Confessiona i Laidback Lukeovog Mixmash Recordsa. DEKKA također dolazi iz Rijeke, a njegove e selekcije traka dolaze do izražaja zvukovi iz svih podžanrova housea i techna kombinirajući stari sound u novom aranžmanu. MOKKA je DJ koji se tek probija na scenu i koji ima jedinstvenu kombinaciju tech house i bass house glazbe.

Ulaz do ponoć iznosi 5€, a iza ponoći 7€.

FB EVENT: BUSTED SESSIONS #3 w/ CASHEW, DEKKA & MOKKA

Putovanje žanrovima elektroničke glazbe ne staje samo na petku, već se nastavlja i u subotu 13. svibnja. Traženi kolektiv Underground d.o.o. ponovno se vraća u Crkvu te dovode kako kažu “dvije Slovenke i lokalne mafijaše dobrih beatova” koji će zavrtjeti hard techno, trance iindustrijske note.

Tematika ovog gostovanja je “StaiRave to Heaven”, a iz kolektiva najavljuju da se pripreme “cipelice” jer se pleše do prvih traka sunca.

Ulaz iznosi 7€.

FB EVENT: StaiRave to Heaven

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2