Skip to main content

Izbacivač Berghaina Sven Marquardt bit će domaćin izložbe na New York Art Weeku

Poznati izbacivač iz Berghaina Sven Marquardt trebao bi biti domaćin izložbe fotografija na Tjednu umjetnosti u New Yorku

Piše: 


Od 18. do 21. svibnja u ArtsDistrict Brooklyn, DISTURBING BEAUTY prikazuje izbor Marquardtovih fotografija iz istočnog Berlina 80-ih, prije pada zida. Prethodit će mu zabava otvorenja, u suradnji s lokalnim promotorom Teksupportom, koja uključuje setove Jorisa Voorna i Akue.

Klupska kultura je više od 30 godina određivala moj život, kao kustosa bezbrojnih noći, i naravno moj život kao fotografa”, rekao je Marquardt.

"U gradu u tranziciji nakon divljih 80-ih i pada Berlinskog zida, prvi sam put ostavio fotoaparat sa strane. Krajem 1990-ih moj fotoaparat ponovno je postao stilsko sredstvo za izražavanje našeg stava prema životu. Berlin je uvijek bio mjesto radnje, ali i inspiracija za moje slike i projekte."

Marquardt je prethodno bio domaćin izložbi u njujorškoj galeriji C24, berlinskoj Galerie Deschler i galeriji aMBUSH u Sydneyu, kao i u Beogradu, između ostalih. Također se nedavno pojavio u filmu John Wick 4 kao izbacivač po imenu Klaus.

sonus 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
john digweed 2