Skip to main content
  • alt
  • 18.03.2015.

Calvin Harris i pet Ultra acapella

Možda gospodin Harris neće zavrtjeti na spektaklu koji jest Ultra u njegovoj inačici 2015., no nije bez svog konja za trku.

 
Veliki ne ostaju na vrhu zato što vrte palčevima, već zato jer su najelusivniji od svih elemenata, onaj iznenađenja, učinili svojim frendom s kojim piju kavice na suncu.

alt

 
Tako je Calvin bacio izdanje naziva "Ultra 2015 Acapella Pack" u kojem je pet svojih golemih hitova (“Blame”, “Feel So Close”, “Summer”, “Outside” i “Sweet Nothing”), koji su rasplesali mlijune stopala, ponudio u čistim neinstrumentalnim izvedbama i sve to potpuno free i s bianco čekom za sempliranje, miksanje, rezuckanje i preslagivanje spomenutih melodioznih traka. 

alt

 
Čak moramo primijetiti da je ovo sjajno delegiranje publiciteta bez da se zapravo bude fizički prisutan na golemom festivalu. Sve što Harris treba učiniti je sjesti po strani i gledati ih kako se viralno šire dok se on bavi drugim projektima.
 
Pa poslušaj kako hitovi zvuče u ovim varijacijama.
 
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2