alt

Megaklub od 75 000 kvadrata podijelio fotke s otvaranja

Srijeda, 18 Ožujak 2015

Sve je započelo kada je Hakkasan grupa bacila vreće s 36 milijuna dolara kako bi otkupila tri lokacije, od kojih je jedna i bivši stup elektronike, Pure, sada poznat pod imenom Omnia.

 
Čini se da Las Vegas od sada neće više biti samo grad grijeha, poroka i bijega na tajna vjenčanja na koja će te Elvis s tvojim ljubljenim/ljubljenom povezati za sve vijeke vijekova na svim razinama postojanja. 

alt
 
Jedna od atrakcija grada koji nikada ne spava pod bliještećim neonskim svjetlima je sada i nova klubska zvjer na globalnoj pozornici, Omnia. 
 
Oaza usred pustinjskog pijeska Nevade trese se na zvukove elektronike i u vikendu iza nas za ovaj friško konstruirani pult u trbuh zvijeri stali su Calvin Harris, Martin Garrix i Chuckie a u vikendu koji slijedi s elektroničke scene svoju stranu drže Krewella, Afrojack i Nervo.

alt
 
No za sve nas kojima su šanse da ćemo ovoga proljeća zaplesati na flooru Omnie jednake kojotovim šansama da ikada ulovi pticu trkačicu, klub je objavio masu fotki kojima je svoje iskustvo podijelio sa svijetom. Pa kako izgleda kada grad izgrađen na porocima luduje čitavu noć provjeri ovdje.
Megaklub od 75 000 kvadrata podijelio fotke s otvaranja