Skip to main content
  • 10.06.2012.

Calvin Harris otjeran s pozornice u Las Vegasu

Calvin Harris je već obrisao sinoćni post na svom Twitteru u kojem kaže da je otjeran s pozornice Tryst kluba u Las Vegasu zato što nije puštao hip-hop.

Naslovna foto

Calvin Harris

Kako je Calvin Harris objasnio publika ga je izviždala, pa je prema navodima organizatora sam otišao uvrijeđen s pozorinice Tryst kluba u Las Vegasu, navodno su ga izviždali jer nije htio puštati hip-hop koji je publika tražila od njega. Organizator također naglašava da ga nisu oni otjerali, jer ne tjeraju izvođače koje plaćaju, nego se sam pokupio. Calvin Harris je sinoćni post već obrisao, međutim komentirao je da uopće ne zna zašto je tamo nastupao, činilo mu se da ga publika mrzi, većinom je u klubu bila hip-hop publika, a svi fanovi elektronske glazbe bili su na Electric Daisy Carnivalu koji se održava također ovaj tjedan u Las Vegasu.

Prisjetimo se da je ranije ove godine Dennis Ferrer otjeran sa stagea u Miamiju jer nije puštao dovoljno komercijalne glazbe. Bez obzira o kome se radi, ovo je neprestana borba DJ-eva u kojoj se kao što vidite i zvijezdama događa da ih doživljavaju kao jukebox.
{youtube}IO6mzechBPI{/youtube}

Inače ukoliko ste fan Calvin Harrisa on nastupa s Tiestom 24. lipnja na Red Summer Partyju u Ljubljani, a Klubska Scena Travel u suradnji s portalom Gremonaparty.com za vas je organizirala povoljne putne aranžmane. Detalje aranžmana iz Zagreba i Rijeke provjerite ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk