Skip to main content
  • Tiesto

Vodimo vas na Tiesta i Calvin Harrisa

Na trećem izdanju Red Summer partyja nastupaju najveće zvijezde elektronike Tiesto i Calvin Harris, a Klubska Scena Travel u suradnji s portalom Gremonaparty.com organizira putne aranžmane.

Piše: 

Naslovna foto

Tiesto

Red Summer Party pod organizacijom Black Pony grupe će se odigrati u našem susjedstvu na stadionu Stožice u Ljubljani 24. lipnja i u ovom će ljetnom izdanju ugostiti jednog od najpopularnijih svjetskih dj/producenata Tiesta, omiljenog među slovenskim i hrvatskim fanovima koji se vraća u Ljubljanu nakon gotovo tri godine i Calvin Harrisa škotski glazbenik koji je za prošlu godinu proglašen najuspješnijim glazbenikom Velike Britanije.

Klubska Scena Travel i Gremonaparty.com organiziraju polazak na Red Summer Party iz Zagreba i Rijeke u 17:00 sati. U popodnevnim satima kreće se na put prema slovenskom glavnom gradu. Tamo ćemo stići oko 19:30, sasvim dovoljno vremena za piće i upoznavanje sa suputnicima i zaljubljenicima u dobru zabavu. Na stadion Stožice se ulazi malo prije 21 sat i tako da će svi koji idu s nama dobiti najbolja mjesta za uživanje u spektaklu. Nakon partyja naći okupljanje je kod autobusa i kreće se na put kući.

– Early bird cijena za aranžman iz Zagreba i Rijeke iznosi 259,00 kn (prijevoz + ulaznica). Early bird ponuda vrijedi samo do 9.lipnja 2012.,  zato požurite sa prijavom!
– Prijave prihvaćamo najdalje 5 dana prije odlaska. Nakon prijave na e-mail dobivaš potvrdu o prijavi.
– Minimalan broj putnika je 50. U slučaju manjeg broja prijava za putovanje može realizirati, ali Gremonaparty.com pridržava pravo promjene cijene aranžmana.
– Prijava na putovanje sa strane organizatora nije potvrđena sve dok putnik ne primi predračun za plaćanje aranžmana.
– Predračun dobivaš u roku nekoliko dana nakon prijave.
– U pet dana od primanja predračuna potrebno je platiti cijeli iznos
– Plaćanje na više obroka nije moguće.
– Mogućnost doplate za FAN PIT ulaznicu! (260 kn)
– U ponudi je i VIP aranžman, detalje provjerite ovdje.

Sve zainteresirane molimo da se što prije prijave na: party@gremonaparty.com

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2