Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Carl Cox objavio remiks novog singla s nadolazećeg albuma

Legenda elektroničke scene ponovno odgađa objavu novog albuma

Piše: 

Carl Cox nakon više od desetljeća pripremio je novi album Electronic Generations”. Album je prvotno trebao biti objavljen krajem ljeta, zatim u rujnu pa sad i krajem listopada no konačni datum je ipak 2. prosinca.


Photo: ANTONIO HANT CORALLO

Što se tiče samog albuma Carl Cox kaže “Sretan sam što imam priliku objaviti ovaj album. Kao live izvođač i DJ imam priliku svirati na svim krajevima svijeta i vidjeti ljude kako uživaju u glazbi, druženju i zajedničkom plesu. Sve elemente i sitnice koje sam vidio te naučio od promatranja publike dodao sam u svoj zvuk, kako bi dobili istinski elektronički doživljaj na “Electronic Generationsu”.”

Kako bi smirio nestrpljive fanove, Carl Cox je objavio i novi EP “Welcome To My World” početkom listopada. Kao još jedan svojevrsni teaser za nadolazeći album, kultni DJ i producent je objavio i remix trake koja se nalazi na “Electronic Generationsu”.

Out Time Will Come” je naziv pjesme koja se nalazi na velikom Coxovom albumu. Priliku za remix je dobio drum ‘n’ bass dvojac Chase & Status s kojima je Carl Cox odradio b2b na Glastonburyju.

 

brejcha 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 2