Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Nakon Ibize karizmatični DJ William Djoko dolazi u Mint na We Love Sound

Zagreb je domaćin karizmatičnom DJ-u Nizozemcu William Djoku

Piše: 

Njegov set imamo prilike slušati u jednom od najljepših hrvatskih klubova, zagrebačkom Mintu u četvrtak, 17. studenog na posebnom We Love Sound partiju. Ovaj hrvatski brend omiljen je među zagrebačkom publikom posljednjih godina.


 
„Nakon vrhunskog seta na ovogodišnjem Sonus festivalu s Michael Bibiem i Loco Diceom, ponosni smo što na We Love Sound eventu možemo pozdraviti Williama Djoka. Ovaj karizmatični nizozemski DJ i producent svoj će prvi nastup u glavnom gradu Hrvatske održati 17. studenog i jedva čekamo!“ – izjavila je Lana Borić iz We Love Sounda.


 
Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, Dekmantel festivalu, zabavama na plaži Tulum u Meksiku ili Paris Fashion Weeku Djoko će u Zagrebu prirediti noć za pamćenje. Domaći majstor funka i groova – Pips i njegov kolega, osnivač i voditelj Contast radijske emisije – Yesh uvest će nas u nezaboravnu večer uoči praznika već 22 sata.


 
Kapacitet kluba je ograničen
stoga ne propustite ovu posebnu glazbenu poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznica po cijeni od 70 kn, nakon čega su 120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem linka ili u sustavu Entrio.hr.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom