Skip to main content
  • toma tek i klaus
  • 8.09.2013.

Četiri godine SB Electronic Music Loverza

Novo izdanje Techno Doze posvećeno je četvrtoj godišnjici pokretanja SB ELECTRONIC MUSIC LOVERZ-a, kolektiva za promociju brodske underground elektronske scene.

Naslovna foto

toma tek i klaus
 
Kao goste  dovode dva novosadska DJ-a, Tomu Teka i Klausa, koji će odraditi b2b set, a podršku dečkima rade rezidenti programa, Lenox i Hatar. Toma Tek i Klaus predstavljaju prijateljstvo koje je učvrstila glazba i ljubav prije svega prema technu i vinilima. Dva novosadska DJ-a s dugim stažom na tamošnjoj techno sceni nastupaju često, što zajedno, što pojedinačno, posljednjih osam godina i svojim setovima su gradili i oblikovali ukuse  mnogih generacija ljubitelja elektronske underground glazbe u Srbiji.
{youtube}EvzZwJrcZ-A{/youtube}
 
Posljednje sezone svojom rezidencijom su obilježili Public Pee događaje u novosadskom klubu Compressor i bili jedni od nositelja razvoja čitave ideje Public Pee projekta.  Samostalno ili u suradnji s drugim prijateljima nastupali su na Exit festivalu u Novom Sadu,  Kao gosti svirali su na Lucky Rec Showcase partyjima u Beogradu, a novosadskoj publici su pokušali približiti rad mnogih DJ-eva iz regije bookirajući ih ili za Public Pee partyje ili za podcast.
{youtube}nlJOcCEizEM{/youtube}
 
Techno Doza održava se u petak, 13. rujna, u klubu Salvador Dali s početkom u ponoć, a upad će vas stajati 20 kuna.

{jcal_latest eventid=4253}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2