Skip to main content
  • pete tong
  • 8.09.2013.

Pete Tong seli u SAD

Engleski DJ i producent Pete Tong, poznati voditelj na BBC Radio 1 i pokretač emisije Essential Mix, obznanio je kako seli u SAD.

Naslovna foto

pete tong
 
Već 28. rujna na tamošnjem TomorrowWorldu ima vlastitu arenu All Gone Pete Tong na kojoj će nastupiti Dubfire, Breach, Maya Jane Coles, Joris Voorn i Michel de Hey.
 
“Radujem se preseljenju u Los Angeles. Scena elektronske glazbe je u SAD-u dosegla kritičnu masu i pružile su se brojne mogućnosti na tom novom teritoriju. Osjećam kako je nužno biti u središtu zbivanja. LA je inspirativan i kreativan grad u kojem vlada zadovoljstvo i raduje me što ću moći pružiti ostatku svijeta detaljan  uvid u zbivanja tamošnje scene. Istovremeno ću tražiti i prilike da predstavim briljantne nove izvođače, producente i DJ-eve iz Europe.  Cijelog sam života vezan uz radio i mislim kako će mi ova svježa perspektiva omogućiti da odradim neke veoma uzbudljive emisije.”
{youtube}T4WQHu0Z7zQ{/youtube}
 
Tongovo preseljenje nimalo ne utječe na njegovu emisiju te će se ona i dalje emitirati ponekad iz Los Angelesa, a ponekad iz Londona.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk