Skip to main content
  • 3.03.2012.

Roger Sanchez ujedinjuje staro i novo na MMW-u

Jedan od najposjećenijih događaja tijekom Miami Music Weeka zasigurno je party Stealth Recordsa s njegovim osnivačem u glavnoj ulozi.

Piše: 

Naslovna foto

Roger Sanchez

Roger Sanchez, Stealth Records i Miami Marketing Group najavili su konačni line-up za jedan od najiščekivanijih događaja tijekom Miami Music Weeka. Službeno su osim  vlasnika etikete, veterana clubbinga Roger Sancheza najavljeni Adrian Lux, Bobby Burns, Michael Calfan, Prok & Fitch, Sebastien Drums, zatim ruska senzacija Arty i Funkagenda. Kombinacija starijih i novih talenata elektroničke scene govori u kojem smjeru ide ovaj party, ali i kako funkcionira Stealth Records; novi talenti izrastaju pod okriljem iskustva nadgledanog od strane samog Roger Sancheza, a ne može se reći da ga nema napretek.
{youtube}dUjDLD3V2Iw{/youtube}

Sanchez također trenutno radi na seriji seriji kompilacijskih albuma za Stealth pod nazivom Release Yourself, čije će 12 izdanje izaći u svibnju 2012.
{youtube}ed0lhFW70pA{/youtube}

Roger Sanchez presents  Stealth Records održat će se 21. ožujka na prekrasnom Fontainebleau Ocean travnjaku i ne sumnjamo da će ulaznice planuti u trenu.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.