Skip to main content
  • dmt
  • 14.12.2012.

Chew The Fat! Croatia i ljubljansko glazbeno podzemlje

Nakon nedavne proslave 3. rođendana, kada je Chew the Fat! Croatia pokazao školski primjer klupskog delirija i dokazao zašto je najbolji bass provod u gradu, show se nastavlja 14.12. u Tvornici s novom porcijom masnog bassa.

Piše: 

Naslovna foto

Dmt


{youtube}SS66JDTqsWU{/youtube}

U goste dolazi duo iz susjedne nam dežele, Freeverse i Sunneh, koji će se s domaćima Yeshem i DMT-em grudati bass ritmovima i gađati vas opakim frekvencijama, a lavini će se priključiti MC Tone Tuoro i VJ -polygon.

FREEVERSE (Krunch It!!, Synaptic/ LJ)
SUNNEH (Krunch It!!, Dub Lab/ LJ)

Freeverse i Sunneh dio su bass kolektiva Krunch it!! i suorganizatori istoimenih večeri sa bazom u klubu K4 u Ljubljani. Zajedno s ostalim članovima kolektiva već četvrtu godinu razvijaju ljubljansko glazbeno podzemlje. Krunch it!! tako ostaje jedna od vodećih bass večeri i klupska konstanta koja u slovenski prostor uvodi novitete kao što su Dubstep, Footwork i Glitch hop. Obojica rade pojedinačno i zajedno. Freeverse je član kolektiva Synaptic, a Sunneh aktivnije sudjeluje u eklektronskim večerima Dub Lab koje se svakim ponedjeljkom, već 4 sezone, odvijaju u klubu Channel Zero na Metelkovoj. Zajednički su zaslužni i za pokretanje Footwerk projekta u klubu K4.

Njihov DJ nastup sadržava šarenu glazbenu selekciju sa svim nijansama Bass glazbe i tehnički dotjeranim načinom miksanja. Njihova kolekcija sadržava sve od Dubstepa, Crunk Hip-Hop/Trapa do Footwork i Jungle noviteta sa midtempo mashup uletima. Freeverse je pripremio mix za CTF! Croatia.

Uz njih drugi dvojac čine i domaćini Yesh i DMT koji će vam svojim setom nabaciti osmijeh veći od onog kad prevedete bakicu preko klizave ceste.
Da bi večer bila opakija od žvakanja žvakaće gume sa šećerom, lavini bassa se priključuju i neizostavni MC Tone Turo i VJ -polygon. Vi samo trebate biti rasplesani da se lavina brže pokrene.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju