Skip to main content
  • atmosfera
  • 14.12.2012.

Otkrivamo detalje novogodišnjeg dočeka u Vodicama

Svi ljubitelji kvalitetnog house zvuka koji Novu Godinu namjeravaju provesti u Vodicama uz glavnu zvijezdu večeri veterana njujorške house scene Victora Simonellija imat će priliku slušati i domaće DJe.

Naslovna foto

atmosfera

Vodički klub Opium zadužen je za spektaklarni doček Nove Godine u Vodicama, a za glazbeni dio uz Victora Simonellija kojeg smo vam već otkrili bit će zaduženi Stefano la Paglia i Opium Bros.

Iza alter ega Stefana la Paglie krije se Stipe Jazzy Širinić, legendarni DJ Aurore, poznat po svojoj karizmi i dugogodišnjem iskustvu. Mogli ste ga osim u Aurori slušati prošle godine u Barbarellas diskoteki gdje je u sklopu Garden festivala nastupio uz Kenny Larkina. Stipi će se pridružiti i pouzdani i Vodičanima dobro znani Opium Bros, inače stalni rezidenti kluba Opium.

opium vodice

U novogodišnju All inclusive ponudu po cijeni od 250kn uključena je neograničena konzumacija alkoholnih i bez alkoholnih pića i napitaka, te bogat švedski stol.

Ulaznice je moguće kupiti u caffe baru Opium i clubu Opium radnim danom do 23h vikendom do 05h. Novogodišnji program počinje od 22h i trajat će najmanje do 05h.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2