Skip to main content
  • 14.09.2023.

ChilliBar slavi 20 godina cjelodnevnim programom u Spunku

Ambijentalna glazbena čitaonica slavi 20 godina postojanja

Piše: 


U subotu 16. rujna, ChilliBar u zagrebačkom Spunku slavi 20. rođendan, uz bogati cjelodnevni program za kojeg je zadužen ChilliBar DJ crew. Dnevni program počinje poslijepodne na terasi kluba, a završava u ranim jutarnjim satima unutar Spunka.

Projekt ChilliBar su još 2003. godine pokrenuli Igor Richma i Ratko Pipal uz pomoć prijatelja iz Attacka, a od svojih samih početaka je zamišljen kao ambijentalna glazbena čitaonica psy, chillout, downbeat, freestyle glazbe. Prve ChilliBar kuhinje su se održale sa serijalima kao što su Tribalizer i Gotcha, a nakon dobih reakcija publike sa željom da se projekt prezentira široj masi u Spunku 2003. kreće prva sezona glazbene čitaonice.

Tijekom bogatih dvadeset godina ChilliBar je lutao i zabavljao se na raznim lokacijama po Zagrebu i Hrvatskoj. Od Spunka 2003. do Spunka 2023. ChilliBar je glazbeno otplovio po Koolturi, Koldingu, Močvari, M.P.-u, Mastersu, Medici, Attacku, CirkoBalkanu, CuFusu, Forestationu, Muzungi, TImeu, Pločniku, Klubu Dva Osam, Cultiva festu, Regenerationu, MoDemu…


*Flyer s prvog ChilliBara u Spunku

U svojih dva desetljeća postojanja, ChilliBar je okupio prekaljenu glazbenu posadu s kojom je svih ovih godina gradila priču i odrastala. U DJ crewu su bili, ili su još uvijek: Richma, Ratko, Pila, Val Vashar, Indra, Ganesh, Dovla, Yantar, Uyulala, D3kla, Looney Grandpas, Kudjo, GyPsy Brothers i Zrinka.

Ususret jubilarnoj proslavi u Spunku ekipa iza projekta zaključuje: “Jednom ChilliBar, uvijek ChilliBar.”

FB EVENT: CHILLIBAR – 20 GODINA / 16.9. / SPUNK

sonus 2
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.