Skip to main content
  • 14.09.2023.

Sam Paganini stiže s techno himnom -Rave- u dubrovačke zidine

Poznati talijanski DJ i producent Sam Paganini u petak, 15. rujna, po prvi put dolazi u dubrovački Revelin

Piše: 


Vrata kluba otvaraju se u 22:30 sati,a podršku na bini pružit će mu residenti Revelina: Bozzo, Dancelectric i El Maar. Ulaznice se mogu nabaviti putem web stranice, a organizatori napominju kako su dostupni i promo paketi koji se nalaze u baru Casablanca (Zamanjina 7, Dubrovnik) te u uredu kluba Revelin (Vukovarska 30, Dubrovnik).

Navedeni producent popularizirao je žanr techna i približio ga široj publici, a njegov singl "Rave" na streaming platformama je preslušalo više od 100 milijuna ljudi, čime je postao najstreamanija techno pjesma ikada.

Njegova karijera počela je 1996. godine, a dvadeset godina kasnije osnovao je vlastitu izdavačku kuću JAM kao novu platformu za izvođenje svoje vizije techno glazbe. Danas je njegova izdavačka kuća postala i platforma za otkrivanje novih talentiranih umjetnika.

Nastupao je na najpoznatijim klupskim i festivalskim pozornicama, poput berlinskog Berghaina, londonskog fabrica te njujorškog Output and Cielo i na festivalima poput Tomorrowlanda, Szigeta, Sonusa i brojnih drugih.

sonic desktop
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.