Skip to main content
  • 6.03.2024.

Chris Stussy predvodi prvi BSH open-air event godine na centralnom terenu TC Maksimir

Nakon spektakularnog otvaranja sezone u Rijeci, BSH sprema prvi open air događaj u hrvatskoj metropoli.

Piše: 

U subotu 26. travnja, BSH events se još jednom vraća na omiljenu zagrebačku open-air lokaciju, centralni teren TC Maksimir gdje će se plesati uz zalazak sunca i ritmove glavnog gosta Chrisa Stussyja te snažne podrške u sastavu Aney F, Marin Biočić, Yakka b2b Pablo Panda i Francescu.

Chris Stussy je DJ, producent i vlasnik etikete “Up The Stuss” koji se posljednjih godina etablirao kao centralna figura moderne house scene, stvarajući svoj potpuno jedinstveni zvuk u produkciji te stasajući u izvanrednog selektora. Setove mladog nizozemskog DJ-a se može uhvatiti u raznim okolnostima i lokacijama, od intimnih mračnih klubova pa sve do velikih festivalskih pozornica. U svom životopisu već ima nastupe u važnim svjetskim klubovima te na renomiranim festivalima poput Awakenings, DGTL, Sonusu i drugima, dok je svoj bogati rezime podebljati i s debijima na Coachelli, Gates of Agartha te Timewarpu.

BSH Zagreb Open na centralni teren TC Maksimir dovodi i nagrađivanog slovenskog DJ-a i producenta te vlasnika etikete Innocent Music – Aney F.-a, pokretača Seriousy Twisteda – Marina Biočića, rezidente BSH-ovih plesnjaka Yakku i Pabla Pandu u b2b kombinaciji te novo ime na BSH-ovim događajima Francescu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH Zagreb Open – Tennis Center Maksimir

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2