Skip to main content
  • 6.03.2024.

Priče s Ibize – Toni ter Wonder donosi serijal priča kroz koje ćemo upoznati “bijeli otok”

Toni ter Wonder je hrvatski DJ i producent koji je svoju istarsku adresu zamjenio onom na Ibizi.

Piše: 

Već duže vremena Toni ter Wonder obitava na “bijelom otoku”, ali iako je tisućama kilometara udaljen od svoje Istre, rodni kraj nije zaboravio. Inspiriran stvarima koje je vidio i doživio na Ibizi, u svojoj Istri prošlog ljeta je pokrenuo serijal događaja “Terra Divina” kroz koji je spajao prirodnu i kulturnu baštinu s elektroničkom glazbom.

Kako je njega samog Ibiza inspirirala, tako želi da i druge. Stoga je Toni ter Wonder pripremio serijal priča kroz koje ćemo imati prilike upoznati manje poznatu stranu “bijelog otoka”. Kroz niz tekstova otkrit će nam zašto je Ibiza simbol slobode, što je to posebno u zalascima sunca na “bijelom otoku”, alternativniji i duhovniji život Ibize te kako je uopće živjeti na otoku.

Ibiza me osim svojim clubbingom, duboko nadahnula opuštenim stilom života i beskrajnom kreativnošću. Ta energija je u stanju promijeniti čovjeka iz temelja, mene je inspirirala da živim život na drugačiji način, te da slijedim svoje strasti i radim ono što volim. Potaknula me je na pokretanje vlastitih evenata u Istri, s ciljem stvaranja male oaze veselja, radosti i kulture kakve sam spoznao na Ibizi.” objašnjava nam Toni ter Wonder ususret njegovoj prvoj priči s “bijelog otoka” koju ćemo imati prilike čitati ovog vikenda.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2