Skip to main content
  • 10.11.2015.

CLO bar pali splitski vikend

Tjedan je ponekad apsurdno dug u kojem god gradu da ti tkao svoje dane, ali baš kad misliš da si blizu eksplozije, vikend stiže u pravi čas.

 
Čak i najpredaniji tkalci trebaju vrijeme za regeneraciju, odmor i zeleni pašnjak na koji će pustiti mozak da luta i pase. Splićani tako imaju svoje mjesto na kojem pale baklju dugih noći. Ime mu je CLO bar i cilj mu je doslovce s tobom biti od jutra do sutra, jer te jednako voli i dok zakrmeljan srćeš prvu jutarnju kavu i kada otkucava ponoć.

 
CLO tako ovoga vikenda kuhačom miješa provjereni recept, i u petak, kobnog nadnevka 13., ima cilj u potpunosti raspršiti tvoja praznovjerja. Ako si se mislio začahuriti u kući, okružiti zečjim šapama i umotati u pucketavu foliju ne bi li te zahvatila neka nesreća, razmisli ponovo. Pozivaju te na svoj floor uz studio i to baš onaj specifičan broja 54. U provjerenim rukama DJ Roka glazba 70-ih i 80-ih te vuče unazad u novom ruhu… reanimirana, oživljena i živa disCLOteque iznova vraća stare disko tonove za neka nova stopala.

 
Subotnju večer. 14. studenog, se pak još jednom u lice smijemo strahu i na novoj CLOstrophobiji stavljamo masku i dihalicu i uranjamo na dah baš duboko u house, sve naravno također pod budnim okom DJ Roka. Pa ugnijezdi se stoga udobno u bar smješten između Ravne Njive i Kocunara na vikend BPM putovanje. Dobro nam došli na mjesto gdje sve počinje!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2