Skip to main content

Nox festival, Aurora i tvoja Klubska zajedno u Novu Godinu!

Koja je poanata Novih Godina? Osim što naravno slaviš jedan krug oko svoje u potpunosti osobne zvijezde, priča ide mnogo dublje.

 
Udaljiš li se od astronomskog plesa nebeskih tijela dođeš do sasvim jednog drugog plesa. Službeni pozdrav 365 buđenja koja ostavljaš u povijesnim knjigama i pozdrav ponoći koja vodi u novu etapu s onim najdražima oko sebe, u potpunosti je psihološki faktor. Udahneš, izdahneš, nekako svaku brigu i problem spremiš na po jedan usklik odbrojavanja i kako se bliži 5, 4, 3, 2, 1 i tada urlik, čestitke i padanja u zagrljaj, sa svakim brojem postaješ lakši, ljuštiš staru kožu i ostavljaš samo ono lijepo i pouke.

 
Ne znamo jeste li već ušli u frentično traženje svoje lokacije najznačajnije noći u godini ili ste pak odlučili da ćete je provesti u debelim zimskim čarapama s kantom kokica i dobrim filmom. Za sve vas koji će ipak novu stranicu okrenuti na nekom podiju primoštenska Aurora sjeda kao naručena. S novom zorom u samom svom imenu. Aurora i ekipa koja stoji iza Nox festivala uhvatili su ruku pod ruku ŠibenikIN portal i tvoju Klubsku kako bi stvorili golemi novogodišnji party s domaćim i stranim izvođačima, video projekcijama, iznenađenjima, a ubacit ćemo i pokoji laser.

 
Klubska tako sebi grabi jedan floor Aurore ne bi li na njega postavila novi svezak Takeovera nakon što 5. prosinca protrese Osiječki Epic. 31. prosinca dakle operiramo u apsolutima! Najluđa noć, najbolje od elektronike i najdraži ljudi oko tebe! Više informacija i stručni team za pultom koji te vodi u novo jutro biti će objavljeni uskoro!
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop