Skip to main content
  • 25.07.2006.

Confusion party u dubrovačkim Lazaretima

Udruga Confusion ovog tjedna priprema dva događaja iz polja dnb glazbe a sve će se odvijati u dubrovačkim Lazaretima. Već danas možete prisustvovati prvom eventu kada će ugostiti Kid Kameleona iz Amerike i Ripley iz Velike Britanije. Ulaznice su 40 kn u pretprodaji, 50 kn na dan.

Piše: 


Već u subotu, 29. srpnja, „Confusion“ predstavlja i drugo strano gostovanje. Radi se o  LTJ Bukemu i MC Conradu, inače najpoznatijem DJ-MC dvojcu na svijetu, sa ogromnim brojem nastupa na svakom kutku globusa i nemjerljivim utjecajem na drum&bass i elektronsku scenu općenito. Za warm-up i support pobrinut će se Confusion rezidenti, Funk Guru, Phillipe i Feelipa a video instalacije radit će maya. Ulaznica za ovaj event bit će 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan događaja.

PRETPRODAJA ZA OBA DOGAÐAJA;

Pretprodajna mjesta (samo u Dubrovniku): Art radionica Lazareti; Galerija Otok, F. Supila 8; Aquarius CD Shop, Poljana Paska Miličevića 4; Turistički informativni centar – Grad, Od sigurate 1.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2