Skip to main content
  • 25.07.2006.

David Guetta u Haciendi

Club "Hacienda" iz Vodica iz dana u dan zakuhava ljetnu party sezonu. Nakon prošlotjedna dva događaja, ovaj tjedan očekuju nas house programi u srijedu, petak i subotu s vrlo atraktivnim gostima. Kako i sam moto kluba kaže "House Music.Your Music", izgleda da će ljubitelji iste glazbe u ovom i narednim tjednima sigurno doći na svoje. 

Piše: 

Mediterranean House Sessions – The World is Mine naziv je programa koji će u srijedu ugostiti hit-makera, Davida Guettu iz Francuske. Ekskluzivne fotke s ovog partija gledajte krajem tjedna, a što nas to očekuje u narednim danima, najbolje da pogledate naše redovite najave ili da sačekate naše svježe vijesti koje iz dana u dan prate najzanimljivija zbivanja na sceni. Pretprodaja ulaznica za događaje u Haciendi nalazi se u svim poslovnicama Eventima u Hrvatskoj ili preko web adrese www.eventim.hr . Ekskluzivni rezident cluba je D and G, a sada je vrijeme da Vam otkrijemo još jednu tajnu koju smo pripremili u suradnji s managementom kluba. Vrlo skoro organizirat ćemo nagradnu igru u kojoj će se dijeliti CD-i "Welcome To Hacienda".

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2