Skip to main content
  • 1.04.2022.

Crkveni križ partijanerima dijeli pakete God is a DJ (aprilili)

CK smatra da je zbog inflacije i koronavirusa potrošnja mladih u značajnom padu, pa su osmislili ovu magičnu kutijicu radi uštede uoči ljetne sezone (aprilili)

Piše: 


Radi se o magičnoj GOD IS A DJ kutijici koja će se dijeliti danas na trgovima većih gradova, a sadržavat će osnovne potrepštine koje će koristiti svakom partijaneru tijekom izlaska.

Inspiracija za paket je himna Faithlessa

Sigurno ste se stotine puta nalazili u neočekivanim i bezizlaznim situacijama u klubu ili na festivalu, a GOD IS A DJ je osmišljen da pomogne Vama ili nekom iz okruženja na flooru. GOD IS A DJ party pack će sadržavati:

– slim party cvike
– kondome
– masku i gel za dezinfekciju ruku
– slim UV zviždaljka
– rondovita bombone za slatki high
– vlažne maramice
– flastere
– sim karticu s bonom od 15 kn
– rizle

Iz Crkvenog križa izvješćuju da će svakog prvog u mjesecu dijeliti nove pakete, ali da bi oni iz mjeseca u mjesec trebali biti bogatiji i opremljeniji s novim asortimanom te mole sve zainteresirane da im pomognu u mini anketi.

Mole Vas da u FB komentaru na ovaj članak napišete što biste željeli da ubuduće bude zapakirano unutar GOD IS A DJ magične kutijice. U obzir dolaze i ulaznice, različita pića u minijaturnim pakiranjima, party rekviziti itd. Droga i alkohol nisu mogući, te Vas mole da budete razboriti, domišljati i u granicama realnih mogućnosti.

Preuzimanje paketa je potpuno besplatno i anonimno

Kako do paketa već danas? Bitno je samo da pronađete štandove sa promotorima na trgovima većih gradova. Kako bi promotori skužili da baš vama treba GOD IS A DJ obavezno odjenite majicu ili jaknu crne boje a po mogućnosti i hlače i imajte oko glave slušalice jer partijaneri se najbolje raspoznaju kada su skroz u crnom. .

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk