Skip to main content
  • alt
  • 30.05.2015.

Daft Punk dokumentarac dobio datum izdavanja

 
Guy i Thomas dva su velika glazbenika skrivena iza sjajnih ulaštenih kaciga, pojave koje izazivaju poštovanje i nekontrolirane napadaje plesa nađu li se iza pulta.

Dvije pojave fracuske elektronike, vješto prikrivene maskama koje skrivalju ljudskost dok deru elektronički beat, sjedinili su se kao tvorci nekih od najvećih dance himni podija ikada pod imenom Daft Punk. Pa samo probaj reći da nisi nikada negdje u mraku zatvorio oči i zapjevušio jedan “Around the World”.

alt

 
O filmu koji će u video mediju predstaviti desetljeća prisutnosti na globalnoj sceni i zavidnu karijernu putanju šuška se već dugo i napokon je određen i datum objave.
 
Naziva Daft Punk Unchained, dokumantarac će biti izdan na BBC-ju i emitiran na Canal programu 24. lipnja. U 80 minuta moći ćete čuti intervjue sa samim muškarcima koji se kriju ispod kacige kao i razgovore s onima s kojima su tijekom godina surađivali. Moći ćete također vidjeti isječke nastupa s Coachelle, kreativni proces iza nastanka kaciga i poslušati rasprave i misli na temu do sada izdanih albuma.
 
Kako su poznati po tome da posebnu pažnju posvećuju vizualnom aspektu svojih nastupa ne sumnjamo da će stručnim odabirom suradnika za ovaj veliki projekt zadovoljiti i najzahtjevnije očne jabučice. 
 
Do izlaska dokumentarnog filma ostavljamo vas s komadićem bogatog opusa. Enjoy!
{youtube}FGBhQbmPwH8{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2