Skip to main content
  • 31.05.2015.

Varaždinski Šuš Micro Festival 0.01

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja i rasprodanih karata Šuš Micro festivala 0.0 ove godine festival se odvija na 4 pozornice i na dvije lokacije.

Piše: 


Prvog dana festivala u petak 5. lipnja, 3 festivalske micro pozornice ugostit će razne žanrovski vrlo različite izvođaće u Caffee baru elephant u Varaždinu. Drugi dan festivala odvija se na 4 pozornice i dvije lokacije – Caffe bar Elephant (3 pozornice) i Pivnica Medina Škrinja (1 pozornica). Time je otvorena i nova pozornica u Pivnici Medina škrinja u kojoj program počinje u ponoć u subotu 6. lipnja sa izvrsnim Austrijskim indie rock bendom M185,  a nastavlja se u energičnom i plesnom drum n bass ritmu Kontra Crew ekipe Aldina i Slo iz Sarajeva(BiH).

U ništa manje jedinstvenom ritmu paralelno če se odvijati program u Caffe baru elephant. Definitivni headliner festivala je Ilija Rudman koji na sceni aktivno djeluje već punih 15 godina i kao producent te remixer raznih umjetnika sa svjetske nu disco house electro scene i kao DJ. Svojim nastupom i glasom publiku će očarati i naširoko poznata mlada kantautorska zvijezda Sara Renar, koja ove godine nastupa sa kompletnim bandom.
{youtube}0N4wtM_wTqw{/youtube}

Ove godine  na festivalu sudjeluje sudjeluju i Tamara Ristić poznatija kao Kezz koja će svojom jedinstvenom vizijom vocal sampleing etno world glazbe dodatno potvrditi činjenicu da Šuš Micro Fest nema stroge kategorizacije glazbenog žanra pa ni profila sudionika, a nastao je i razvija se kao posljedica međusobnog druženja i razmjene ideja. Publika će tako ove godine imati priliku upoznati poznati zagrebački ženski etno zbor Čipkice koje djeluju od 2008. godine. Djevojke iz Čipkica svojim nastupima nastoje prenijeti i upoznati publiku s ljepotom različitosti kultura i melodija.
{youtube}F3H06IL2UUU{/youtube}

Za dodatno zagrijavanje i rasplamsavanje atmosfere pobrinut će se live nastupima Varaždinski Leftfield glazbenik Simplestickman te funk soul jazz ekipa Groove On Quartet u funk i free jazz instrumentalnom izdanju. Nastupaju i izvrsni zagrebački electro tech glazbenik Microslav, zatim Varaždinski drum n bass duo Bad Habit djs, dj. Mi-Xer(Moving), Dj.Streepy  (BASS RESOLUTION) te Emir Čovran, Mia, Maline u maline, Izbor EEZ .
{youtube}x7P9P_qGBRA{/youtube}

Svaki 40. posjetitelj dobit će festivalski poklon, a kako je Šuš Micro Festival pravi veliki festival u malom, na prostoru festivala bit će i malih gurmanskih specijaliteta u novo otvorenom restoranu "Peppers 68". Cijena festivalskih ulaznica  je u pretprodaji 40,00 kn, a na ulazu u festival cijena dnevne ulaznice 30,00 kn, a festivalske 50,00 kn. Pretprodaja karata je u Caffee baru Elephant i u pivnici Medina Škrinja u Varaždinu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2