Skip to main content
  • 17.11.2011.

Dalmatinci na Lemon Funk-u

U petak 18.11. Lemon Funk dalmatinski naglasak stavlja na 'tulum'.

Piše: 

Naslovna foto

Voisa


Uz Boccu Sofistifunka u goste nam dolazi Vanja Purić aka Kid VA iz Splita, a zajedno se transformiraju u Voi'SA kolektiv koji ce vam iz dubina clubbinga donijeti glazbu prepunu soula, funka, broken'beata, breaksa i „svega što im padne na pamet“ da Vas rasplešu jer gost je dječak, a domaćin boca što bi trebalo značiti „sofisticirano mazanje u Lemon'a“.

⋆ LEMON FUNK ⋆

Kid VA

Širenje glazbenih afiniteta započinje sa radom na Radio Brač-u, nakon čega iz godine u godine razvija svoj senzibilitet prema što raznovrsnijem pristupu glazbi. 10 godina iskusniji ( klubski ) započinje sa konceptom Voi’Sa koji se ubrzo pretvara I u istoimeni ljetni festival u Supetru na otoku Braču gdje nastoji prezentirati sve pravce koje karakteriziraju njegov dj set: jazz, funk i soul u modernim okvirima, pa preko bass, breaks I broken beata do house/elektronike ect…

Bocca Sofistifunk

Svoj put iza dj pulta počinje 2003 u Funk clubu u Zagrebu gdje je pod velikim utjecajem funk, jazz i soul glazbe pokrenuo klupsku večer pod nazivom New Testament of Funk. Nepresušna želja za pronalaskom kako „starih“ tako i novih zvukova otvorila mu je vrata mnogih klubova i nastupa sa mnogim dj'evima. Uvijek u ritmu „sofistifunka“ Bocca svoje dj setove ne ograničava glazbenim žanrovima ni glazbenim razdobljima, pa često kombinira stariju i noviju produkciju provlačeći tako jazz, funk, disco, hip-hop, breaks, d'n'b, broken'beat i house glazbu u svojim nastupima.
Često je nastupao i kao dio dj kolektiva kao što su Voi'SA, B-side for dancers, La Boom..Svoje glazbeno djelovanje 2011 godine širi i na „radio valove“ te pokreće emisiju Sofistifunk na Radio 808 (www.radio808.com ).

Start: 23:00
Ulaz: BESPLATAN do ponoći, 20kn nakon ponoći

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2