Skip to main content
  • 11.03.2024.

Damir Cuculić pokreće Top DJ Room Electronic Podcast

Pionir elektroničke glazbe u Hrvatskoj otkriva novi projekt.

Piše: 

Naslovna foto

Sasa Zinaja – NFoto

Damir Cuculić je na društvenim mrežama podijelio vijest da pokreće novi projekt “Top DJ Room Electronic Podcast” koji će se emitirati uživo na Facebook i YouTube kanalu Top DJ Rooma. Osim podcasta o elektroničkoj glazbi, u pripremi je i hip-hop podcast kojeg će voditi Phat Phillie.

Kako Cuculić otkriva, podcast donosi novi i drugačiji koncept, a bit će zanimljivog, zabavnog i edukataivnog tipa. U podcastu će biti aktivno uključeni i gledatelji koji će moći postavljati pitanja gostu te se javljati uživo u studio i sudjelovati u nagradnoj igri zvanoj “Glazbeni kviz 33/45“.

Kroz “Top DJ Room Electronic Podcast” mogu se očekivati i poznati “gosti iznenađenja” koji će uskočiti u emisiju, bilo uživo ili putem video poziva. Također, podcast će imati blok u kojem će organizatori, promotori i vlasnici klubova i događaja najavljivati svoje nadolazeće evente te dijeliti upade. Na kraju samog razgovora, gosti će preuzimati DJ pult te odvrtjeti set.

Top DJ Room Electronic Podcast” svoju premijeru ima uskoro, a prvi gost je Kristian Nardić – Kiki. U podcastu s Kikijem, iz arhive će se izvući prilozi Top DJ Maga o gostu te će se pričati o njegovoj dugogodišnjoj karijeri, nekadašnjem i sadašnjem clubbingu te o gorućim temama vezanima uz elektroničku scenu. U drugom, posebnom dijelu podcasta, Kiki će pripremiti ekskluzivni DJ set.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2