Skip to main content
  • 11.03.2024.

Feel Pleasure priprema hard techno peglanje uz Goncalo M-a i regionalne snage u Opatiji

Techno se vraća u Opatiju!

Piše: 

U petak 15. ožujka, Feel Pleasure premijerno stiže u Opatiju gdje u Drago Clubu pripremaju hard techno peglanje uz Goncalo M-a. Uz glavnog gosta iz Portugala, u Opatiju bajnu stiže slovenska hard techno delegacija Gumja i Friki. Na premijeri Feel Pleasurea u Opatiju svira i Shipe, a za pultom će se još naći i Tech Rule te Maski.

Goncalo M je portugalski DJ i producent koji se elektroničke glazbe DJ-inga uhvatio još 90-ih, a produkcije na prijelazu milenija. Svoju reputaciju je izgradio svirajući po Europi i Južnoj Americi, a u tome su mu pomogli dinamični, električni i energični setovi koji su rasplesani i tvrdi.

Gumja je slovenska elektronička institucija za kojeg se kaže da mu techno teče venama. Pokretač je etiketa poput Techstrubation i ECO Recordsa te serijala događaja i festivala kao što su HardBeats, Technogym, Old Kitchen, Technopolis i ECO Festival.

Shipe je dugogodišnji rezident Boogalooa Future Scopea i od nedavno Violet Eventsa, gdje iz tjedna u tjedan svira svoje groovy techno odabire uz najveća elektronička imena današnjice. Kada nije za pultom bavi se promocijom i organizacijom događaja.

Friki je nadolazeće slovenska techno i hardgroove snaga. Za pultom je svega nekoliko godina, a već je imao prilike svirati na raveovima diljem Slovenije i Hrvatske. Sami domaćin techno peglanja u Opatiji je labinska techno uzdanica Tech Rule, a postavu zaključuje mladi hargroove/techno DJ i producent Maski.

Ulaznice su dostupne kod promotora Tech Rule (Istra), Massimo Mohorović (Labin) te Dora Vlahov (Rijeka) po cijeni od 14€, dok će ulaznice na vratima iznositi 17€.

FB EVENT: Feel Pleasure w/ Goncalo M, Gumja, Shipe, Tech Rule, Friki, Maski @ Drago Club Opatija

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop