Skip to main content
  • 29.05.2022.

Damir Ludvig i Ivan Mastermix najavljuju grandiozno izdanje LMF festivala

U petak 3. lipnja započinje drugo izdanje LMF festivala na Jarunu a potrajat će puna tri dana

Piše: 

Upitali smo naša dva pionira Damira Ludviga i Ivana Mastermixa riječ-dvije o samom festivalu i što pripremaju za pultom. Prethodno ste mogli pročitati i mišljenja Andrew Mellera, DJ Jocka i Yakke. Festival i ove godine broji preko 40 DJ-a, a ulaznice možete nabaviti na Eventimu.

DAMIR LUDVIG

Što misliš o LMF Festivalu i kakav vibe donosiš sa sobom?

Prošlogodišnji je LMF značajno promijenio zagrebačku ljetnu scenu, a nastupi vrhunskih domaćih izvođača i međunarodnih zvijezda, postavili su cijelu priču na svjetski nivo. Drago mi je što ovogodišnja manifestacija traje čak tri dana. Organizatori su dobili vjetar u leđa i uspjeh prvog festivala koriste kao lansirnu platformu za još kvalitetniji program. Veselim se druženju s prijateljima koji na LMF dolaze sa svih strana svijeta, a jedva čekam da stanem za DJ pult i počnem svirati.

Što publika može očekivati od tvog seta? Hoćeš li pustiti kakvu svoju novu produkciju i možeš li nam otkriti o čemu se radi?

Moji nastupi najčešće ovise o trenutku i lišeni su unaprijed formuliranih koncepata. Međutim, kako mi je istovremeno cilj zabaviti publiku, te isprobati nešto novo, vjerujem da ću uz najnovije singlove i poneki klasik, stvoriti pozitivno ozračje u publici. Što se tiče moje autorske glazbe, sigurno ću pustiti novi, trenutno bezimeni singl, te iskušane himne kao što su Discolympic, Alexandrian Prognosis, Fluid, ili Things! No, svako bi dodatno objašnjenje moglo razvodniti iznenađenje na plesnom podiju.


Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

IVAN MASTERMIX

Što misliš o LMF Festivalu i kakav vibe donosiš sa sobom?

Mislim da je jako dobro i za Hrvatsku i za kompletnu scenu da postoje festivali poput LMF koji promoviraju kvalitetne izvođače i njihov zvuk.

Što publika može očekivati od tvog seta?

Publika od mene i mog seta može uvijek očekivati  prekrasnu emociju i novi zvuk. Drago mi je da sam dio ove priče  i veselim se nastupu 03.06.

Hoćeš li pustiti kakvu svoju novu produkciju i možeš li nam otkriti o čemu se radi?

Što se novih projekata i produkcije tiče, Active Line Six i ja već duze vrijeme pripremamo zajednički projekt gdje su već 3 singla spremna za izdavanje na svjetskom tržištu. Sigurno je da ću i najavni singl Blended together premijerno zavrtiti i na LMF-u. Veliki pozdrav od mene svima i vidimo se u Zagrebu na Jarunu već 03/06.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2