Skip to main content
  • 6.10.2017.

Damir Ludvig: Shvatiti da si i sam postao uzor najveće je postignuće

Damir Ludvig je posljednje vrijeme jako aktivan na svojim društvenim mrežama, pa pročitajte afirmativan status koji je objavio 4. listopada na svom profilu.

Piše: 


"Kad ti se ostvare snovi želiš nastaviti sanjati što više! Samopouzdanje koje stekneš pretvarajući snove u stvarnost moćnija je od bilo kakve materijalne dobiti koju ti drugi serviraju na pladnju. Kad sam bio dijete uzori su mi bili Slavin Balen, Hamed Bangoura, Damir Cuculić, IIrena Šćurić i Renato Đosic. Ti su ljudi stvorili vrijednosti koje sam doživio kao polaznu točku vlastitog svjetonazora, a moj je san bio postati još uspješniji od njih.

Naći se u situaciji da ti tvoji uzori upute iskrene pohvale, pozovu te da gostuješ na njihovim klupskim događajima, zavrte tvoju pjesmu na radiju, omoguće ti priliku da razgovaraš s velikim svjetskim glazbenicima ili ti jednostavno čestitaju rođendan je više nego inspirativno. Još je ljepše kada te tvoji uzori traže za uslugu. Nešto što te ispunjava srećom, a još više ti pruža kada im pomogneš.

Međutim, shvatiti da si i sam postao uzor najveće je postignuće. Ovih sam dana doživio toliko ugodnih susreta s ljudima s kojima nisam ni u krvnom srodstvu, a niti u bilo kakvoj financijskoj interakciji, a ipak su mi samoinicijativno odali priznanje kako ono što ja radim pomaže obogatiti njihove živote. Čak i moji osvrti na Internetu koji su potpuno besplatni djeluju im kao inspiracija. Zar to nije divno?

U današnjem svijetu u kojem nam je nametnuto da sve ima cijenu, a da su artikli poznatih marki vrijedni rada od 8 do 16, neopipljive su vrijednosti često ostavljene po strani iako su daleko bitnije od opipljivih. Možete li opipati zrak? No, bez njega nema života. Biti inspiracija? Nema novca koji to može platiti. Budite inspiracija jedni drugima."
Voli vas
Damir Ludvig
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2