Skip to main content
  • 6.10.2017.

Završene prijave za drugu dodjelu nagrada Ambasador!

U utorak, 3. listopada završile su prijave za ovogodišnjeg "Ambasadora".

Piše: 


Ove godine scenu smo istraživali iz više izvora. Po prvi put svi su se mogli službeno prijaviti putem online forme i napisati što su i kako kvalitetno doprinosili sceni posljednjih 12 mjeseci. Preko online forme objavljene 12. rujna kroz 3 tjedna imali smo više od 70 prijava za Ambasadora. Scenu su istraživali (radna skupina) Ambasadori 2016., tj. još uvijek aktualni dobitnici nagrada, točnije njih 20. Za istraživanje  smo koristili i 10-tak neovisnih izvora sa scene, to su uglavnom akteri scene – DJ-i, producenti, promotori iz svih regija Hrvatske. Četvrti izvor istraživanja jer redakcija KS koja je pretražila sve relevantne FB profile, Soundcloude, članke i informacije sa scene.

4. listopada započelo je sortiranje podataka u jedinstvenu databazu iz koje će krenuti kreiranje kategorija i prijedlozi za nominacije. O nominacijama će odlučivati redakcija KS i prošlogodišnji Ambasadori (stručna skupina) kroz interni sustav glasovanja.

Službeno 17. listopada objavljujemo kategorije, nominacije i kreće javno glasanje preko interneta.

Ove godine imamo nagrade publike i nagrade struke. Za nagrade publike odlučivat će 100% glas publike, a za nagradu struke 100% glas stručnog javnog žiria kojeg čine renomirani DJ-i, producenti, glazbeni urednici i novinari. Sastav stručnog žiria bit će javno objavljen 17. listopada. Glasanje traje do 8. studenoga.

Službena dodjela nagrada je 21. studenoga u Zagrebu, na kojoj očekujemo okupljanje svih nominiranih aktera scene, ukupno oko 300 profesionalaca iz glazbene industrije.

Ambasador Winners party na kojem će svirati dobitnici nagrada 2016. i 2017.g. održava se 25.11. u Boogaloo na 2 floora i bit će otvoren za sve posjetitelje uz vrlo povoljnu cijenu ulaznica.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk