Skip to main content
  • 23.03.2013.

Dan V – invazija na Vis!

Vesele trupe Nasmijanog plemena 17. svibnja idu u invaziju na skriveno blago i najsunčaniji otok Jadrana, magični Vis!

Piše: 


Dva noćenja na Visu uz uživanje u prekrasnoj prirodi donosi nam i ludovanje na plaži u beach baru “Grandovac” uz koncerte i partyje. Ovaj put ćete moći uživati u dub, reggae, hip-hop, jungle i drum’n’bass glazbi u dvije večeri festivala na kojem će nastupiti Golem, Egoless, Banana Zvuk, Grabber, Dr. Obi.

Organizatori su nam pripremili tri vrste festivalskih paketa:
– ADMIRAL FLOTE paket po cijeni od 690 kuna uključuje prijevoz, smještaj i upad na festival
– GENERAL paket po cijeni od 390 kuna uključuje smještaj i upad na festival
– ADMIRAL paket po cijeni od 390 kuna uključuje prijevoz i upad na festival

Vrijednost ovog prirodnog bisera otkrili su i stari Grci koji su još davne 397. godine prije Krista osnovali antičko naselje Issa, na prostoru današnjeg grada Visa. Povijest kaže kako je za izbor lokacije presudan bio strateški položaj otoka Visa i brojni izvori pitke vode. Issa je imala status polisa (grada-države), te se razvijala kao glavno grčko uporište na Jadranu. Ali nisu Grci bili prvi koji su bili na Visu, otok je bio naseljen još u pretpovijesno doba. Tijekom povijesti zbog svog strateškog položaja mnogo puta je mijenjao vlastodršce, te se oko njega odigralo mnogo važnih bitki, a za vrijeme Drugog svjetskog rata Tito ga je pretvorio u vojnu utvrdu tako da je otok bio u izolaciji sve do unazad 20 godina.

Uz sve gore navedene činjenice te vođeni krilaticom: tko kontrolira Vis, kontrolira Jadran, Vijeće Mudraca Jungle Tribe-a, na jednom od zasjedanja donijelo je odluku o invaziji na Vis. Pripreme za Dan V su počele, zato požurite, idemo preuzeti kontrolu nad Visom i postati svjetski prvaci u disciplini skok na Vis.

Prijave u Jungle Tribe Hrvatska, Ilica 89, Zagreb, tel: 01 560 1600 i mail jungletribe.hr@gmail.com a detalje izleta potražite na službenoj FB stranici eventa

 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2