Skip to main content
  • daniel
  • 3.11.2012.

Dani’el novi singl premijerno na Vevu

Nakon inozemnog uspjeha sa hit singlom "Safe", Dani'el je ovih dana objavio novi singl i video spot "Music feat. Osenkar" premijerno na VEVO kanalu.

Naslovna foto

daniel

Singl objavljen u suradnji sa američkim veteranom dance scene DJ Osenkarom, Dani'el je jedan od prvih izvođača na Balkanu koji je novi video spot "Music" objavio na VEVO kanalu uz bok svjetskim zvijezdama. Za režiju video spota zaslužan je Marko Grubišić, modni fotograf i stalni suradnik Dani'ela, dok produkciju video spota potpisuje nova, mlada ekipa Dita Entertainment.

{youtube}XhRiSi7x99g{/youtube}

"Uspjeli smo dobiti VEVO kanal preko vanjskih suradnika, i sljedeći tjedan AVALA DSF, američka kompanija za glazbeni management objavljuje singl na svjetskim radio postajama. SIngl i video spot distribuiran je na iTunes i ostale glazbene servise, a u Hrvatskoj se može downloadati preko francuskog streaming servisa Deezer, kaže Dani'el. Singl se počeo promovirati i na glazbenim stranicama poput Rolling Stonea, Billboarda, MTV-a, VH1."

U suradnji sa DJ PHNTM-om, izdavač Neptun City, 19. studenog također objavljuje i novi singl pod nazivom "Mark my words feat. Dani'el".

daniel music

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2