Skip to main content

Danny Tenaglia na Exit Festivalu

Danny Tenaglia , svjetska DJ legenda, zavrtjet će konačno ploče u Dance Areni, u petak 13. svibnja na Exit Festivalu . Njujorški DJ i producent nastupit će u svibnju na velikoj Be Yourself Float at Dance Parade u New Yorku a njegov prošlogodišnji single “Dibiza” i dalje ne gubi na aktualnosti. Ovu dance ikonu neki od njegovih fanova smatraju glavnim pokretačem progressive garage zvuka.

Piše: 

Njegovi singlovi i remiksi upravo predstavljaju jedinstvo progressive, tribal and hard house muzike. Pjesma “Elements” bila je tri nedjelje na prvom mestu Bilboardove top liste. Od pojavljivanja njegovog debi albuma Hard and Soul (1995) i kompilacija Mix This Pussy, Color Me Danny, Gag Me with a Tune i Can Your Pussy Do The Dog? do danas, ovaj DJ ne prestaje izazivati pažnju clubbera širom svijeta.
Tenaglia je radio kao rezident u eminentnim klubovima kao što su Tunnel, Twillo i Arc u New Yorku. Radeći remixe za Madonnu, Michael Jacksona, Pet Shop Boys, New Order, Grace Jones stigao je 2007. godine do nominacije za Grammy nagradu. Na sceni je poznat po svojim dugim setovima, tako da skoro cjelodnevan rad za gramofonima njemu uopće nije stran. To je i pokazao kada je publiku zabavljao oko 20 sati u klubu Space tijekom Winter Music Conference, 2003. godine u Miamiu

Nastup koji nikako ne smijete propustiti jer je ovo njegovo prvo i dugo očekivano gostovanje u Srbiji.

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2