Skip to main content
  • electric elephant
  • 9.11.2010.

Datumi za Electric Elephant 2011 u Petrčanima

Hrvatska se klubska scena preko festivala Electric Elephant jako kvalitetno promovira u Velikoj Britaniji putem različitih promidžbenih kanala.

Piše: 

Naslovna foto

Electric Elephant

Ovo je još jedan u nizu mini festivala koji će se dogodine održati nešto ranije od uobičajenoga, točnije odmah nakon The Garden Festivala.

U sezoni 2011. Electric Elephant će trajati duže, po riječima organizatora, 5 dana i 5 noći. Započinje u četvrtak 14. srpnja i traje do ponedjeljka, 18. istog mjeseca. Za taj događaj u Velikoj Britaniji je već počela ogromna medijska kampanja putem interneta i radijskih emisija. Organizator promovira Hrvatsku obalu kao raj na zemlji za kupanje, uživanje na suncu, ples i zabavu. Uz to prihvatljivi turistički aranžmani koji uključuju avionske karte, smještaj i ulaznice za festival samo su dio kvalitetne ponude koja privlači tisuće clubbera u našu zemlju.

Rob Da Bank najavio je svoj ponovni dolazak u Hrvatsku i to tijekom svoje radijske emisije, 8. studenoga na BBC Radiu 1. Pri tome je i rekao: "Moj favorit među ljetnim festivalima je The Garden u Hrvatskoj. To je mini festival za samo 2500 ljudi, ali ima odlično izgrađenu kulturu i partijanje na plaži, nešto što ovdje kod nas je nezamislivo za napraviti. The Garden festival nudi zabavu i na moru putem "boat" partija".

Za nestrpljivo očekivanje toplih ljetnih dana šaljemo Vam mix kojim ćete prikratiti dosadne kišne dane, a potpisuje ga Joe90. Klik ovdje.
 

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju