Skip to main content

Organizatori Electric Elephanta odlučili su preskočiti ovogodišnje izdanje

Festival starosjedioc na hrvatskoj obali Electric Elephant, objavio je vijest kako se u 2018. neće održati.

Piše: 

 

Dugi niz godina električni slon (Electric Elephant) domom je nazivao očaravajuću lokacija Tisna. Najveću novost za svog vijeka napravio je za izdanje 2017. godine kada se je odlučio pomaknuti još malo južnije te se ugostiti na obali Obonjana.

Nakon samo jedne održane epizode na novoj najdražoj lokaciji brojnih partijanera Electric Elephant ide na jednogodišnju pauzu. Evo što su napisali kao obrazloženje na Facebook fan page-u:

Nakon sjajne 2017. donijeli smo odluku da u 2018. uzmemo pauzu.

Imali smo odličnu godinu u Obonjanu gdje smo ponudili nove sadržaje u svome programu, uključujuči wellness, yogu, razgovore i još mnogo toga. Dok Obonjan proširuje svoje smještaje i opremu diljem otoka, mi smo odlučili uzeti pauzu tokom ove godine što nam omogućuje više vremena za planiranje kako bi se još jači nego ikada vratili u 2019..

Electric Elephant bio je utemeljiteljski festival u Hrvatskoj i imali smo privilegiju podijeliti s vama nevjerojatne uspomene tokom godina. Uvijek nastojimo razvijati festival i uzbuđeni smo što imamo priliku odvojiti vremena kako bi se fokusirali na budućnost EE-a.

Veselimo se našoj sljedećoj skorašnjoj jadranskoj avanturi s Vama.

Festival je tokom svojih održavanja ugostio impresvina DJ lica gdje se mogli uživati u setovima Luke Solomona, Derrick Cartera, Gerd Jansona, AME, MCDE-a, Bicep, Chez Damiera, te brojnih drugih. Dok čekate sljedeću epizodu EE festivala, škicnite malo na ove videe kroz godine održavanja:
{youtube}P00B3AM21HY{/youtube}
{youtube}yH49fCP0VYQ{/youtube}
{youtube}fUKelAjD9d4{/youtube}
{youtube}-wVFA4DA8L4{/youtube}
{youtube}eEUU9R3SbKY{/youtube}
 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2