Skip to main content
  • dave mothersole
  • 10.10.2012.

Dave Mothersole otvara novu sezonu Reforma

Rezidenti  Reforma, Luka K i Nicole još jednom će za svoje prvo ovosezonsko izdanje u goste pozvati dragog nam gosta, legendu londonskog tech housea Davea Mothersolea.

Naslovna foto

dave mothersole

U svojoj 20-godišnjoj karijeri Dave se dokazao i kao producent s brojnim izdanjima za Swag, Eukahouse, Intrinsic Design i Sensi, ali i kao glazbeni novinar. Vodi i uređuje radijske emisije na Proton Radiju i Kiss FM-mu, dok za magazin Muzik redovito piše recenzije.

{soundcloud}https://soundcloud.com/davemothersole/proton-mix-051{/soundcloud}

Dave Mothersole uz Terry Francisa, Nathan Colesa, Gideon Jacksona i Richard Greya dio „Wiggle“ tima, pojavljuje se na svim „Wiggle“ eventima i poznatim londonskim ‘Subterrain’ partyima. Njegov miksani CD “Tech House Phenomena 3″ i album “Soulspective” važni su za britanski tech-house gotovo kao i Terry Francisov  “Architecture”.

reform

Često je nastupao diljem Hrvatske pa domaća publika zna što može očekivati od njegovog nastupa. I Dave se jednako veseli pa poručuje: „Really looking forward to this, I love playing in Zagreb“.

Ako vam je nedostajao njegov deep house i londonski tech house zvuk nova sezona Reforma i njegovi rezidenti vas pozivaju 19.10. u Masters. Upad je 40/50kn.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2