Skip to main content
  • facebook want
  • 9.10.2012.

Facebook predstavio Want i Collect opcije

Bilo je samo pitanje vremena kada će se Facebook udružiti s on-line trgovinama i time još više povećati svoju dobit. Osim gumba „Want“ uvodi se i „Collect“.

Naslovna foto

facebook want

Udružen s Victoria's Secretom, Neiman Marcusom i Pottery Barnom Facebook testira platformu koja bi korisnicima omogućila tri načina interakcije s proizvodom ili uslugom: stari dobri Like i novi Want i Collect.

"Want" će služiti za obavještavanje svih vaših prijatelja da želite neki proizvod, a "Collect" je na neki način "posuđen" od sve popularnijeg Pinteresta, i služio bi da na svojoj Facebook stranici „prikupite“ kolekcije proizvoda koji vam se sviđaju, koje bi se pojavile i u News feedu, i da ih kad dđe vrijeme za to i kupite.

facebook want

Sljedeća opcija koja bi se našla kao slijed u vašim kolekcijama koje ste prikupli „Collectanjem“ bio bi link Buy, koji bi vam omogućio direktnu kupnju i lakše šopingiranje, no za sada je Facebook neće uvesti dok ne vidi vlastiti profit preko te opcije. Još uvijek nije poznato koliki će postotak od takvog načina prodaje ići Facebooku, a "Want" i "Collect već su dva tjedna u testnoj fazi.

Izvor: metro-portal.hr

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2