Skip to main content
  • 30.09.2017.

De School ulazi u Guinnessovu knjigu sa 62-sata rekordnim rejvom

Guinnessova knjiga prepuna je svakakvih rekorda, za sve što misliš da ima smisla ili nije još prezentirano može u knjizi naći svoje mjesto. Vijest o novom Guinnessovom rekordu dolazi sa Amsterdam Dance Eventa i to po novom najdužem rejvu.

Piše: 

Prije nešto više deset godina u Irskoj je po prvi puta postavljen rekord po najdužem trajanaju eventa koji je tada iznosio 55 sati. Dugo se držao, ali sada mu je došla zamjena. Tek nakon što se finalizirao line up za 22. ADE ove godine, stigla je vijest da se u klubu De School održava 62 sata dug rejv.

Od petka 20. listopada kada se vrata otvore u 19.30 pa sve do ponedjeljka ujutro 23. listopada bez prekida naravno. Het Weekend event koji će se održati u De Schoolu tako ulazi u povijest. Promotor kluba Luc Mastenbroek kaže: ''Nakon prošlogodišnjega ADE-a nismo bili zadovoljni sa odvojenim eventima. Čini se puno zabavnije pokazati kako su različiti žanrovi i kulture povezani, umjesto da ih se razdvaja''.

Program će biti bogatiji za umjetnički ambijent koji će postaviti Sandberg Instituut, dok će Children of the Light biti glavni za instalacije lighta na tri floora i vrt će se i dogoditi ovaj najduži ples u povijesti. Line up uključuje imena pout Dr. Rubinstein, Job Jobse, Tom Trago i Young Marco. Ne zaboravi da se ADE ove godine održava na više od 140 lokacija.

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2