Skip to main content
  • 29.09.2017.

Kompletirano 22. izdanje Amsterdam Dance Eventa

Amsterdam Dance Event kompletirao je program za svoje dvadeset i drugo izdanje. Sa preko 2500 izvođača na 160 lokacija diljem Amsterdama. Svake godine stižu impresivinije brojke i ne vidi se kraj rasta ovog festivala.

Piše: 

Svi ljubitelji elektroničke glazbe dolaze na svoje kada se nakon još jedne zavidne ljetne sezone sve preseli na gradske ulice. Bilo da dolazite uživati u glazbi ili dolazite poslovno, ADE je pravo mjesto za koji god dio se odlučili. Od 18.-og do 22.-og listopada nakon prošlogodišnjih 2200 izvođača, ove godine brojka je porasla za čak 300 i kroz pet dana najvećeg klupskog događaja očekuje vas preko 450 događaja. Dakako, među najbitnijim programima ADE-a svakako su i konferencije gdje se raspravlja od glazbe i umjetnosti do tehnologije, filma i ''networkinga''.

Osim noćnog programa koji itekako bogat, ove godine je fokus bio i na događanja tokom dana pa će se tamo naći konferencije ADE Tech i ADE Hangover koje će vas zaokupljati prije noćnih klupskih programa.

Direktor ADE-a Richard Zijlma je izjavio: ''Globalna scena elektroničke glazbe rapidno raste, pogotovo kroz raličite crossovere sa drugim stilovima glazbe, poput klasničnih jazza i hip hopa. Tijekom ADE-a svije se ovi stilovi okupljaju na pet dana diljem Amsterdama, čineći grad plodnim tlom za razvoj kulturnih i tehnoloških inovacija. Sjajno je vidjeti da sve više i više ljubitelja glazbe kako iz Nizozemske, tako i inozemstva pronalazuju put do Amsterdama.''

Završna faza programa donijela još par imena koja će upotpuniti ionako već impresivan lineup. Svoje mjesto još su našli Philip Glass koji će imati poseban koncert i ADE Hangover, te Dekmantel Soundsystem, Ellen Alien, Kriss Kross Amsterdam, Lefto, Shanti Celeste i Steve Rachmand aka Sterac.

Tokom dana očekujte razgovore sa nekim od najjačih imena elektroničke scene kao što su Boys Noize, Hardwell, Joris Voorn, Kenny Dope, Modeselektor, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Philip Hlass, Soulwax i ostali.

Još stignete rezervirati svoje mjesto i biti dio najvećeg događaja godine. Za više informacija posjeti link.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2