Skip to main content
  • deadmau5
  • 10.01.2023.

Deadmau5 dobio ozljedu kralježnice zbog nošenja svoje prepoznatljive maske

deadmau5 bi mogao staviti svoju masku “o klin”

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5

Joel Zimmerman poznatiji kao deadmau5 podijelio je na svojim društvenim mrežama rendgenski snimak svoje kralježnice na kojoj se može vidjeti devijacija, vrlo vjerojatno uzrokovana nošenjem maske “mau5head”.

“”Nosi mišju glavu.” rekli su. “Bit će zabavno.” rekli su.” komentira američki DJ i producent sa svojim fanovima na Instagramu.


Svega nekoliko sati nakon objave rendgenske snimke, deadmau5 je imao medijske obveze zajedno s Kaskadeom,jer najavljuju svoj zajednički nastup u L.A. Memorial Coliseumu. U intervjuu za kanal KTLA 5, novinarka se osvrnula na njegovu kacigu i komentirala da izgleda teško i upitala ga jel ju je bolno nositi na što deadmau5 odgovara “Nekoliko doktora bi se složilo. Večeras se vraćam svom kiropraktičaru na snimanje.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kx5 (@kx5official)


Od 2008. godine korištenje maske u dizajnu miša poznate kao “mau5head” sastavni je dio nastupa američkog DJ-a i producenta deadmau5-a. Popularnog američkog DJ-a i njegovu masku, posljednji put hrvatska publika imala je priliku vidjeti u Splitu na Ultra Europeu 2016. godine.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2