Skip to main content
  • 10.01.2023.

Old School Techno večer u Boogaloo klubu

Stare techno trake vade se iz naftalina za retro specijal u zagrebačkom Boogaloou

Piše: 

U petak 13. siječnja, na jednom mjestu okupljaju se dugogodišnja prepoznatljiva imena hrvatske elektroničke scene. Petar Dundov, Kiki, Mr. DJ Dario i E-Base dolaze na Old School Retro Special koji preuzima zagrebački “hram sreće”.

Četvorka DJ-eva pali vremeplov i sold school trakama rasplesat će partijanere kao nekoć.

Postavu Old School Retro Speciala ne treba predstavljati previše. Petar Dundov je višestruko nagrađivani DJ i producent s renomiranom karijerom. Jedan je od pionira hrvatske elektroničke scene, može se pohvaliti s nastupima diljem svijeta, kao i brojnim kvalitetnim izdanjima koja čine njegov glazbeni katalog.

Kiki je svoju karijeru započeo kao najmlađu urednik Radija 101, odakle je pokrenuo emisiju o elektroničkoj glazbi –Deep FM. Kao DJ je radio od sredine80-ih, a s elektroničkom glazbom se zarazio 1992. Nedavno je obilježio veliku obljetnicu Aquariusa zajedno s Frajmanom na ekskluzivnom partyju “30 godine poslije”.

Jedan od suosnivača klupskih programa poput Kraljevstva, Perfectiona i Old Schoola je Mr. DJ Dario koji je svoj kultni status stekao još sredinom 90-ih godina prošlog u klubu Mungos u Kašini. Osim što je bio dugogodišnji rezident kluba The Best, u posljednjih 20-ak godina vrtio je na gotovo svim značajnim partyjima u Hrvatskoj.

FB Event:

Old School Retro Special w. Petar Dundov, Mr. DJ Dario, Kiki, E-Base

 

E-Base može se pohvaliti sa svojom bogatom karijerom uraznim granama – od toga da je pionir scene, preko svojih uloga kao novinar DJ Maga, Radio Cibone i urednik časopisa Subkultura. Vodio je i organizira glazbene programe u brojnim klubovima. Svirao je sa u bendu Josipe Lisac, a kako se pohvalio na svom Instagram profilu uz sve to još je “tu i tamo” fotograf te model.

Upad na Old School Retro Special do ponoći je 7€, a iza ponoći 10€.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2